Forum Klubu DX Sierra Juliet Rybnik zapraszamy do QSO na 26.325 USB
Drodzy koledzy i kole¿anki
w dniu 06-02-2010 mieli¶my okazjê na uczestniczenie w zabawie tzw.¶ledziku,
zabaw i ¶miechu co niemiara ,a go¶ci jeszcze wiêcej ni¿ spodziewali¶my siê wszyscy
Dziêkujemy wszystkim za przybycie ,a dla tych co nie byli pozosta³o poogl±daæ filmiki które zosta³y opublikowane,mamy nadziejê,i¿ bêdzie wiele jeszcze okazji do tak wspólnych spotkañ jak i zabawy, a ju¿ w maju kolejna impreza ! serdecznie ju¿ teraz Pañstwa zapraszamy.
Informacje jak i szczegó³y mo¿na uzyskaæ u Prezeski Klubu SJ688Kazia
Poni¿ej adres do Filmików z ¶ledzika:
1. http://www.youtube.com/RomanSJ713
Czekamy na Wasze opinie komentarze
Pozdrawiam serdecznie i do us³yszenia na czêstotliwo¶ci
Prezeska Klubu Sierra-Juliet
Tutaj nikt nie przychodzi nikt nie ogl±da nie odpisuje, i nikt nie czyta . Ale dziêkuje . Pozdrawiam serdecznie .
International DX Group Sierra-Juliet
Ja tu wchodze i nie tylko tu fajne sa spotkania
Mam nadzieje ze bedzie ich wiecej oby tylko byli chetni
witam wszystkich i jestem ciekaw ile nas bedzie w sobote na rozpoczeciu spotkania 25.06.2011w grzybowce
Pozdrawiam wszystkich
Witam Kolerzanki i kolegów napisze tu troche gorzkich s³ów moze ktos wejdzie i przeczyta to i napisze swoje zdanie
Kolerzanka Kazia zorganizowa³a spotkaniw w Grzybówce przy pomocy kolegów ktorzy chcieli sie spotkac a by³o ich tylu ilu chcia³o byc a co z reszta cz³onków klubu co sie z nimi sta³o czy to jest problem by wpasc tam posiedziec pogadac oczywiscie pisze do tych co nie byli a wejda tu by przeczytac moje wypociny .
Wiecie co koledzy i kolerzanki staje sie to za³osne wszystko kazdy durzo gada ale jak co przyjdzie do czynu to wszystko sie rozmywa WSTYD
Jest nas wielu i to bardzo wielu zrzeszonych w klubie a ilu jest takich co potrafia sie spotkac ???????????
to tylko figuranci liczacy na profity TOjest moje zdanie jesli sie myle to prosze wyt³umaczcie mi to
Tyle od nauczyciela co nie ktorzy tak mnie nazywaja bo zwracam uwage na piekno jezyka polskiego i nie cierpiacego przeklenstw w eterze Do us³yszenia na czestotliwosci klubowej
Witam Waldku . Jak widaæ tylko chyba ja ci odpiszê bo nikt tu nie zagl±da . Ja na g³ównym forum pozdrawiam a ma³o kto odpisuje choæ wielu tu i tam zagl±da . Pozdrawiam .
KlubowiczSJ
Witam
Popieram Adama
Ja mam jeszcze dalej do klubu a figurant to chyba nie na miejscu wolê sleeper:)
Tu na Mazurach je¶li chodzi o kluby to kuleje bardzo ale mo¿e kiedy¶...
A klub SJ mo¿e poprostu trzeba tylko rozruszaæ na tych wirtualnych stronach:)
Pozdrawiam
Ja tylko zaznaczam swoj± obecno¶æ tutaj,¿e by³am i nie wypowiem siê ,natomiast pozdrawiam 73.