Forum Klubu DX Sierra Juliet Rybnik zapraszamy do QSO na 26.325 USB
Uytkownik
Dlatego Leszkowi mówiê ¿e On to ma nie tyle prace co misjê do spe³nienia, niewielka czê¶æ mobili ma prawid³owe wykonane zestrojone instalacje antenowe i radia CB nie z pod sufitu u sprzedawcy. Niestety potem ta jako¶æ na 19 siê odbija negatywnie
Moderator
Krystian_Zory napisał:
Dlatego Leszkowi mówiê ¿e On to ma nie tyle prace co misjê do spe³nienia, niewielka czê¶æ mobili ma prawid³owe wykonane zestrojone instalacje antenowe i radia CB nie z pod sufitu u sprzedawcy. Niestety potem ta jako¶æ na 19 siê odbija negatywnie
To siê takim nabywcom i u¿ytkownikom odbija najczê¶ciej czkawk± i zamiat normalnie nadawaæ to pluj± sobie w brodê z powodu takiego zakupu oraz pluj± siê do mikrofonu aby mo¿na by³oby ich us³yszeæ ale na ogó³ to prêdzej mo¿na ich zobaczyæ jak to robi± ni¿ us³yszeæ.I we¼ tu cz³owieku kup radio z górnej pó³ki z cen± wziêt± spod sufitu...
Uytkownik
Mojego Presidenta Teddy mo¿na by³o kupiæ po sklepach za 249z³ w internecie by³y jeszcze tañsze. Ale nawet pomijaj±c internet wystarczy³o w pewnych przypadkach dos³ownie grosze dodaæ i mieæ Teddiego bo by³y niemal¿e w podobnych cenach mam na my¶li tego Alana 199A i podobne bli¼niacze modele. Chyba siê za¶ przejde po sklepach i obczajê temat ponownie w sam raz runda wiosenna :)
Moderator
Krystian_Zory napisał:
Mojego Presidenta Teddy mo¿na by³o kupiæ po sklepach za 249z³ w internecie by³y jeszcze tañsze. Ale nawet pomijaj±c internet wystarczy³o w pewnych przypadkach dos³ownie grosze dodaæ i mieæ Teddiego bo by³y niemal¿e w podobnych cenach mam na my¶li tego Alana 199A i podobne bli¼niacze modele. Chyba siê za¶ przejde po sklepach i obczajê temat ponownie w sam raz runda wiosenna :)
Krystian,po co bêdziesz je¼dzi³ po sklepach?Chyba po to aby us³yszeæ,¿e sprzedawcy chwal± Twoje radio mówi±c,¿e President Teddy to najlepsze radio CB na ¶wiecie,jest z najgórniejszej pó³ki,której w tym sklepu wogóle nie ma i nie by³o oraz po to aby us³yszeæ,¿e to radio jest tak tanie bo jest w promocji maj±c seriê limitowan± a Ty jeste¶ jedynym szczê¶ciarzem,który mo¿e staæ siê jego posiadaczem.Jak zapytasz gdzie to radio ma metalow± obbudowê to sprzedawca powie Ci,¿e jest to inowacja firmy President,która zadba³a o to aby Twoje auto nie by³o zbyt obci±¿one wag± co zwiêksza zu¿ycie paliwa i dlatego ma plastikow± obbudowê.
Uytkownik
Ja bym sprzedawcy o zdanie nie pyta³ po prostu zobaczyæ pó³kowo-magazynowy stan co obecnie maj± i oferuj±.