Forum Klubu DX Sierra Juliet Rybnik zapraszamy do QSO na 26.325 USB
No potwierdzam kroi się impra oj kroi ,a mam pytanie ,Tomaszu-co do pokoi, jak mam Ci w tytule przelewu napisać że w pokoju chce np być z kimś z ekipy ,a dzieci moje osobno pokój....czyli bym musiał napisać SJ713Roman pokoj z wami +1dwójka...........
A jak pojadą dzieci od innych klubowiczów ,i będą chciały może też mieć pokój w swoim gronie...tzn Moja dwójka + od Adasia córka?
Chłopaki ,mówiłem Wam o tym na spotkaniu ,wiecie już coś o tym rozmwailiście z innymi ?
Aha to Tomek jak byś do mnie dzwonił to do 14 nie odbiore bo nie słysze jak dzwoni a jestem w robocie a wiesz jak lokomtywa chodzi to nie słysze a telefon na stoliku...ale od 15 możesz dzwonić :)
Żeby nie komplikować sprawy z pokojami pozostańmy przy pierwotnej wersji to znaczy " W tytule przelewu proszę podać znak imię ilość osób i jaki pokój" a na forum niech każdy napisze jaki pokój i z kim chciałby go dzielić.
International DX Group Sierra-Juliet
Koledzy i kolerzanki liczba pokoi sie zmiejsza wiec piszcie tu kto i jaki pokoj
Nowy użytkownik
Serdeczne gratulacje z okazji rocznicy! Udanej zabawy :)
International DX Group Sierra-Juliet
Jakos mało kto tu wchodzi i co kolwiek pisze czy jakas niechec do spotkania czy pisania ???????????
KlubowiczSJ
http://sp7pki.iq24.pl/default.asp?grupa … mat=360411
http://dx.katowice.pl/forum/viewthread. … post_25416
Ostatnio edytowany przez JarekSJ038 (2014-01-26 13:59:28)
Moi drodzy, wiadomość z ostatniej chwili Patryk01 założyciel naszego klubu, potwierdził właśnie swój udział w naszym ROCZNICOWYM SPOTKANIU. Będzie nam niezmiernie miło go gościć.
Prośba do zdeklarowanych na wyjazd proszę podawać na forum lub u mnie telefonicznie jakie pokoje są Wam potrzebne, żebyśmy mogli dokonać rezerwacji.
Na chwilę obecną:
-pokój 2os z łazienką zarezerwowany (Patryk01)
-pokój 4os z łazienką zarezerwowany (Tomek,Waldek, Roman, Mirek Żabka)
-pokój 3os z łazienką zarezerwowany (Adam z rodziną)
-pokój 2os zarezerwowany (Roman Rodzina)
-pokój 2os zarezerwowany (Mariusz Rybnik).
Ostatnio edytowany przez 161SJ375 (2014-01-26 21:07:23)
Założyciel Klubu SJ
Witam wszystkich i pozdrawiam - no dawno mnie nie było, ale już jestem i myślę, że będę częściej was odwiedzał i odświeżał swoje stare znajomości. A wracając do tematu rocznicy i spotkania czerwcowego to myślę, że to wspaniała okazja na zorganizowanie zjazdu klubowego. Termin wskazuje na to, że pogoda nam dopisze i zjedzie się gromada naszych klubowiczów. Tomku dla mnie proszę zarezerwować pokój 2-osobowy z łazienką. Myślę, że każdy z nas musi sobie wziąć za cel powiadomienia jak największej ilości klubowiczów o naszym spotkaniu , tych którzy są w zasięgu naszego radia czy telefonu.
Szczególne pozdrowienia dla obecnych na tym forum tj sj38 , sj688 , sj713 , sj375 , sj759 oraz gości czarkosFj4 i Max CBF 023.
Teraz już muszę mykać - pozdrawiam wszystkich - patryk 01
Ok no to ja po prosze rezerwację pokoju dla moich dzieciaków czyli dwójkę. i zgłaszm obecność na 100% na imprezie,i dziękuję za pozdrowienia Patrykowi01