Forum Klubu DX Sierra Juliet Rybnik zapraszamy do QSO na 26.325 USB
Strony: 1
Moderator
Serdecznie witamy Ciê Aniu i zapraszamy do aktywnego uczestnictwa na tym forum oraz w ¿yciu CB radiowców z naszego regionu.Mam nadziejê,¿e bêdziesz równie¿ uczestniczy³a wraz z rodzin± w organizowanych zlotach CB radio oraz innych planowanych imprezach dla CB radiowców i ich rodzin.Napisz przy okazji w jaki sposób znalaz³a¶ siê na tym forum rejestruj±c siê na nim.¯yczymy Ci dalekich ³±czno¶ci oraz sta³ego u¶miechu na twarzy.Gdyby¶ mia³a z tym problem to zapraszamy Ciê do przeczytania na forum tematu "CB radio na weso³o"a gwarantujê Ci,¿e on na pewno siê pojawi na Twojej twarzy...
Użytkownik
Witam, witam :)
Na forum trafi³am przez poszukiwania niejakiego Leszka z ¯or, speca od CB :)
A tu forum w przeciwieñstwie do wielu, wielu innych okaza³o siê "¿yæ" co mnie mile zaskoczy³o.
A zatem jestem i jeszcze raz witam wszystkich.
Moderator
Anka_007 napisał:
Witam, witam :)
Na forum trafi³am przez poszukiwania niejakiego Leszka z ¯or, speca od CB :)
A tu forum w przeciwieñstwie do wielu, wielu innych okaza³o siê "¿yæ" co mnie mile zaskoczy³o.
A zatem jestem i jeszcze raz witam wszystkich.
Mamy okres wakacyjny i wiêkszo¶æ uczestników jest na wczasach i urlopach ale jak skoñczy siê im kasa to wkrótce zjad± na bazê(do domu).Niektórzy uczyni± to szybciej jak planowali...A sk±d siê dowiedzia³a¶ o niejakim Leszku z ¯or?Pytam bo chcê wiedzieæ,która forma reklamy jest najskuteczniejsza...
Użytkownik
161JGB292 Leszek napisał:
A sk±d siê dowiedzia³a¶ o niejakim Leszku z ¯or?Pytam bo chcê wiedzieæ,która forma reklamy jest najskuteczniejsza...
poczta pantoflowa jak zawsze najskuteczniejsz± form± reklamy, znajomy poleca znajomym itd...
Moderator
Anka_007 napisał:
161JGB292 Leszek napisał:
A sk±d siê dowiedzia³a¶ o niejakim Leszku z ¯or?Pytam bo chcê wiedzieæ,która forma reklamy jest najskuteczniejsza...
poczta pantoflowa jak zawsze najskuteczniejsz± form± reklamy, znajomy poleca znajomym itd...
O jasny gwint.No i zosta³em w ten sposób pantoflarzem.Ja my¶la³em,¿e sta³o siê to za pomoc± internetowego portalu ¿orskiego lub radia CB bo pisa³a¶ mi w prywatnej wiadomo¶ci,¿e jaki¶ temat porusza³em przez radio CB a tu masz babo placek.Z t± pantoflow± reklam± jest jak z plotk±.Rozchodzi siê ona bardzo szybko i skutecznie dociera do uszów tych,którzy j± ³akn±.Dziwiê siê w tej sytuacji,¿e musia³a¶ mnie szukaæ po internecie a nie dano Ci od razu numeru mojego telefonu komórkowego.Widzê wiêc,¿e Ci kto¶ jedynie"numer wykrêci³"nie daj±c Ci telefonu...
Witam serdecznie i gor±co kole¿ankê Aniê z ¯or,która tutaj do nas zawita³a w poszukiwaniu kolegi Leszka 292.Zapraszamy tu czê¶ciej i gê¶ciej do pisania na forum i wypowiadania siê :)
Pozdrawiam serdecznie-Admin forum.
Moderator
Admin napisał:
Witam serdecznie i gor±co kole¿ankê Aniê z ¯or,która tutaj do nas zawita³a w poszukiwaniu kolegi Leszka 292.Zapraszamy tu czê¶ciej i gê¶ciej do pisania na forum i wypowiadania siê :)
Pozdrawiam serdecznie-Admin forum.
Romku,ona siê wypowie na forum jak wróci z urlopu a wtedy j± przepytamy,wyspowiadamy i rozgrzeszymy j± z powodu jej nieobecno¶ci usprawiedliwionej dodam.O karze i pokucie nie wspomnê nawet...A mo¿e jednak wspomnê.Jak bêdziemy robili stacjê terenow± w Gotartowicach na wzgórzu to za karê bêdzie ona szefow± obs³ugi grilla i bêdzie wszystkim piek³a kie³baski,steki,kurczaki itp.No chyba,¿e masz inn± propozycjê kary-pokuty...
Użytkownik
Ju¿ po urlopie, jednak jak to zwykle po urlopie bywa, pracy ¿e hoho wiêc nie by³o mowy o wej¶ciu na forum czy o jakiejkolwiek innej rozrywce.
Nowa zestrojona antena rewelacyjnie siê spisa³a, wszystko dzia³a tylko kierowcy jacy¶ dziwni czasami.. W ka¿dym razie jeden m±drzejszy od drugiego w t³umaczeniu objazdu dla ulicznych korków.
Moderator
Anka_007 napisał:
Ju¿ po urlopie, jednak jak to zwykle po urlopie bywa, pracy ¿e hoho wiêc nie by³o mowy o wej¶ciu na forum czy o jakiejkolwiek innej rozrywce.
Nowa zestrojona antena rewelacyjnie siê spisa³a, wszystko dzia³a tylko kierowcy jacy¶ dziwni czasami.. W ka¿dym razie jeden m±drzejszy od drugiego w t³umaczeniu objazdu dla ulicznych korków.
No,widzê,¿e zjecha³a¶ w koñcu na bazê(do domu).Cieszê siê,¿e antena siê spisa³a.Czas aby¶ pomy¶la³a o zmianie radia CB.Zbieraj wiêc do poñczochy kasê a w odpowiednim momencie wyci±gniesz j±,doradzê Ci gdzie i jakie kupisz a to bêdziesz mog³a sprzedaæ jak bêdziesz chcia³a.Po zmianie radia CB nie licz,¿e kierowcy przestan± byæ dziwni bo us³yszysz na nowym radiu CB to samo,tyle ¿e z mniejszym poziomem szumów i bêdziesz mia³a wiêksze mo¿liwo¶ci aby uciec od tych dziwaków na inny zakres a ponadto zwiêkszyæ zasiêg swojego urz±dzenia poprzez zmianê emisji na SSB(USB i LSB).Jecha³a¶ d³ug± drogê na ten urlop.Nie molestowali Ciê czasami po drodze kolegdzy?Gdyby takie co¶ mia³o miejsce to powiedz,¿e ¿yczysz im 99 co oznacza(spadaj,straæ siê,wszystkiego najgorszego).Jednym s³owem oznacza to"pal gumy"ode mnie...
U¿ytkownik
Anka_007 napisał:
hehe jak o droge to wo³aj mnie :)
No to sobie wypoczê³a¶ :) No tak samo to zauwa¿am na 19-tce co jeden to jeszcze m±drzejszy....a przekleñstw...¿e maskara,a jak upomnisz to ju¿ po Tobie jad± ...bo nikt ich nie upomina i to jest to ...im wiêcej by siê zwraca³o uwagê ,mo¿e i by mniej by³o wulgaryzmu :)
Co do drogi to w moim rejonie ....to te¿ pomogê....( to co bêdê móg³ ) :)
Pozdrawiam
U¿ytkownik
O to mamy dziewczynê na ¿orskim pok³adzie Witam, mnie co prawda w ostatnim czasie bardzo niewiele na czêstotliwo¶ci ale to s± zmiany chwilowe choæ konieczne ale mimo wszystko do us³ychu.
Strony: 1