Forum Klubu DX Sierra Juliet Rybnik zapraszamy do QSO na 26.325 USB
Użytkownik
Witam.Nazywam się Andrzej, pracuję i mieszkam w Wiedniu.Mieszkałem wcześniej w Polsce,pochodzę z okolic Tarnowa i jeżdzę tam w weekendy co ok.dwa tygodnie przez teren Górnego Śląska w okolicach Wodzisławia,Rybnika,Żor,Gliwic i Katowic. Zapraszam więc do korespondencji radiowej ze mną na monitorze polonijnym 26.425 USB. Mój znak wywoławczy to 35 OS-160 op. Andrzej.
Kłaniam się nisko :) Witaj
Prezeska Klubu Sierra-Juliet
Witam i serdecznie pozdrawiam Z Honningen 13/161 SJ 688 Kazia /PREZESKA/
Moderator
Witaj Kaziu.Napisz kiedy już na stałe wracasz do Polski...Czas szykować antenę na Twoją bazę a mianowicie Spektrum 1600 5/8 lambda.Warto byłoby na 1-3 maja br zorganizować też jakiś zlot np.koło Jankowic...
Użytkownik
Witaj Andrzeju!
Witam i serdecznie wszystkich pozdrawiam . Leszku nie wiem czy dam rade zjechać na Maj jak będę mieć zastępstwo to zjadę a jak nie to nic nie poradzę .A na stałe do Polski zjadę dopiero za rok z małymi oczywiście przerwami na krótkie dni wolne. POZDRAWIAM 73
Witam, pozdrawiam, i życzę miłego dzionka i resztę tygodnia .73
Serdecznie Wszystkich pozdrawiam miłego weekendu życzę .73
Jak co dzień Was tutaj serdecznie pozdrawiam Życzę miłego dzionka 73 radiowe !!!!!!!!!!
Witam witam i pozdrawiam .73 radiowe ..
KlubowiczSJ
Witam wszystkich i pozdrawiam serdecznie.
Moderator
MirekSJ775 napisał:
Witaj Mirku.Ja również pozdrawiam wszystkich.Mam nadzieję,że zobaczymy się 1 maja br.o godzinie 14.00 na stacji terenowej u Henryka SJ-734 w Rydułtowach,gdzie będziemy świętować reaktywację jego stacji bazowej i mobilowej oraz jego "zmartwychwstanie" po bardzo poważnej chorobie.Jak widać,będziemy mieli wiele powodów do radości w gronie tych,którzy się do tego przyczynili w każdy sposób i innych kolegów,którzy podzielają tą radość a mianowicie powrót Henryka na fale eteru...
Moderator
161JGB292 Leszek napisał:
MirekSJ775 napisał:
Witaj Mirku.Ja również pozdrawiam wszystkich.Mam nadzieję,że zobaczymy się 1 maja br.o godzinie 14.00 na stacji terenowej u Henryka SJ-734 w Rydułtowach,gdzie będziemy świętować reaktywację jego stacji bazowej i mobilowej oraz jego "zmartwychwstanie" po bardzo poważnej chorobie.Jak widać,będziemy mieli wiele powodów do radości w gronie tych,którzy się do tego przyczynili w każdy sposób i innych kolegów,którzy podzielają tą radość a mianowicie powrót Henryka na fale eteru...
To będzie miało miejsce już za siedem dni.-Do zobaczenia w Rydułtowach!
Witam Wszystkich i serdecznie pozdrawiam. Życzę miłego ciepłego tygodnia. 73 radiowe.