Forum Klubu DX Sierra Juliet Rybnik zapraszamy do QSO na 26.325 USB
Użytkownik
Witam.Nazywam siê Andrzej, pracujê i mieszkam w Wiedniu.Mieszka³em wcze¶niej w Polsce,pochodzê z okolic Tarnowa i je¿dzê tam w weekendy co ok.dwa tygodnie przez teren Górnego ¦l±ska w okolicach Wodzis³awia,Rybnika,¯or,Gliwic i Katowic. Zapraszam wiêc do korespondencji radiowej ze mn± na monitorze polonijnym 26.425 USB. Mój znak wywo³awczy to 35 OS-160 op. Andrzej.
K³aniam siê nisko :) Witaj
Prezeska Klubu Sierra-Juliet
Witam i serdecznie pozdrawiam Z Honningen 13/161 SJ 688 Kazia /PREZESKA/
Moderator
Witaj Kaziu.Napisz kiedy ju¿ na sta³e wracasz do Polski...Czas szykowaæ antenê na Twoj± bazê a mianowicie Spektrum 1600 5/8 lambda.Warto by³oby na 1-3 maja br zorganizowaæ te¿ jaki¶ zlot np.ko³o Jankowic...
U¿ytkownik
Witaj Andrzeju!
Witam i serdecznie wszystkich pozdrawiam . Leszku nie wiem czy dam rade zjechaæ na Maj jak bêdê mieæ zastêpstwo to zjadê a jak nie to nic nie poradzê .A na sta³e do Polski zjadê dopiero za rok z ma³ymi oczywi¶cie przerwami na krótkie dni wolne. POZDRAWIAM 73
Witam, pozdrawiam, i ¿yczê mi³ego dzionka i resztê tygodnia .73
Serdecznie Wszystkich pozdrawiam mi³ego weekendu ¿yczê .73
Jak co dzieñ Was tutaj serdecznie pozdrawiam ¯yczê mi³ego dzionka 73 radiowe !!!!!!!!!!
Witam witam i pozdrawiam .73 radiowe ..
KlubowiczSJ
Witam wszystkich i pozdrawiam serdecznie.
Moderator
MirekSJ775 napisał:
Witaj Mirku.Ja równie¿ pozdrawiam wszystkich.Mam nadziejê,¿e zobaczymy siê 1 maja br.o godzinie 14.00 na stacji terenowej u Henryka SJ-734 w Rydu³towach,gdzie bêdziemy ¶wiêtowaæ reaktywacjê jego stacji bazowej i mobilowej oraz jego "zmartwychwstanie" po bardzo powa¿nej chorobie.Jak widaæ,bêdziemy mieli wiele powodów do rado¶ci w gronie tych,którzy siê do tego przyczynili w ka¿dy sposób i innych kolegów,którzy podzielaj± t± rado¶æ a mianowicie powrót Henryka na fale eteru...
Moderator
161JGB292 Leszek napisał:
MirekSJ775 napisał:
Witaj Mirku.Ja równie¿ pozdrawiam wszystkich.Mam nadziejê,¿e zobaczymy siê 1 maja br.o godzinie 14.00 na stacji terenowej u Henryka SJ-734 w Rydu³towach,gdzie bêdziemy ¶wiêtowaæ reaktywacjê jego stacji bazowej i mobilowej oraz jego "zmartwychwstanie" po bardzo powa¿nej chorobie.Jak widaæ,bêdziemy mieli wiele powodów do rado¶ci w gronie tych,którzy siê do tego przyczynili w ka¿dy sposób i innych kolegów,którzy podzielaj± t± rado¶æ a mianowicie powrót Henryka na fale eteru...
To bêdzie mia³o miejsce ju¿ za siedem dni.-Do zobaczenia w Rydu³towach!
Witam Wszystkich i serdecznie pozdrawiam. ¯yczê mi³ego ciep³ego tygodnia. 73 radiowe.