Forum Klubu DX Sierra Juliet Rybnik zapraszamy do QSO na 26.325 USB
Moderator
Napiszcie jak oceniacie obecnie forum?.Co by¶cie w nim zmienili i jakie tematy warto na nim jeszcze otworzyæ?.Roman napewnie siê z tego ucieszy.Gorzej bêdzie ze mn± bo przybêdzie mi jedynie wiêcej pracy.Dobrze,¿e Krystian Rubik mnie odci±¿y³ w kilku tematach a wcze¶niej Mariusz-¯ory.Zacznijcie od reklamy forum w¶ród u¿ytkowników radia CB i cz³onków klubu Sierra Juliet.
U¿ytkownik
Napiszê odwa¿n± tezê ¿e to forum nie potrzebuje reklamy niczym bardzo dobry produkt który mówi sam za siebie, widac to po statystyce licznie odwiedzaj±cych go¶ci których bardzo przybywa zapraszam do rejestracji. Tematów ¶cis³ych jak i tych lu¼nych przybywa wiedza tu przelana jest profesjonalna podana przez Leszka czy Krystiana w przystêpny sposób dla mniej zaawansowanych a niekiedy i ¿artobliwy sposób jak to czyni Mariusz z ¯or. Co do nowych tematów zawsze bêdê wspiera³ co¶ dla mobili to jest specyficzna grupa zapaleñców o których czasem warto pamiêtaæ.
U¿ytkownik
Oj tam oj tam - nie od razu Rzym zbudowali.. ;) Po woli i siê tu stworzy dobry zakres wiedzy i miejsce swobodnego wyra¿ania siê w temacie nie tylko CB radia.. ;)
U¿ytkownik
Oj tam oj tam - tempo jest solidne forum ro¶nie niczym super nowa a to prawie termoj±drowa synteza dzia³ania w³a¶nie Ciebie Krystianie, Leszka, Mariusza i pozosta³ych forumowiczów.
U¿ytkownik
mo¿e na pocz±tek :beer: za zalogowanie :;
U¿ytkownik
Piwko bêdzie na zlocie czy bardziej prywatnym spotkaniu a na forum raczej bez procentów...
U¿ytkownik
Krystian_Zory napisał:
Piwko bêdzie na zlocie czy bardziej prywatnym spotkaniu a na forum raczej bez procentów...
no nie wiem dlaczego? szuflada z napêdu ju¿ czeka na 4paka :)
U¿ytkownik
Mam mieszane uczucia jak bym mia³ tu ple¶æ co¶ na forum pod wp³ywem procentów po spo¿yciu, tez mo¿na sobie siary na radyjku zrobiæ a co innego jak na spotkaniu bardziej lub mniej otwartym kiedy wszyscy baluj± :) Co do forum troszeczkê te reklamy przeszkadzaj± ale có¿ prawdopodobnie tak musi byæ.
Moderator
Krystian_Zory napisał:
Mam mieszane uczucia jak bym mia³ tu ple¶æ co¶ na forum pod wp³ywem procentów po spo¿yciu, tez mo¿na sobie siary na radyjku zrobiæ a co innego jak na spotkaniu bardziej lub mniej otwartym kiedy wszyscy baluj± :) Co do forum troszeczkê te reklamy przeszkadzaj± ale có¿ prawdopodobnie tak musi byæ.
Czy¿by reklama piwa przez Mariusza Ci przeszkadza³a?Mariusz,taka reklama jest mo¿liwa po godz.23.00::P:):D
Ostatnio edytowany przez 161JGB292 Leszek (2013-04-15 12:31:44)
U¿ytkownik
Reklama nie, wszystko dla ludzi zreszt± jak siê piwa nawarzy to trzeba je wypiæ ;)
Moderator
Krystian_Zory napisał:
Reklama nie, wszystko dla ludzi zreszt± jak siê piwa nawarzy to trzeba je wypiæ ;)
Czy¿by Mariusz mia³ co¶ na sumieniu?Przypominam ju¿ sobie,¿e siê umówi³ ze mn± w t± niedzielê i siê nie wywi±za³ z naszej umowy.Ale ¿e¶ sobie Mariusz nawarzy³ tego piwa.Ca³± beczke na najbli¿szym zlocie w Grzybówce...
Ostatnio edytowany przez 161JGB292 Leszek (2013-04-15 20:15:04)
U¿ytkownik
haha ja siê nie wywi±za³ a kto mia³ daæ znaæ czy klucz za³atwi³?!!bez klucza nie ma roboty a wiêc moja obecno¶æ by³a w tym wypadku zbêdna :)
a sumienie mam lekkie bo unosi siê na piance :bateria: :P
Krystian_Zory napisa³:
Mam mieszane uczucia jak bym mia³ tu ple¶æ co¶ na forum pod wp³ywem procentów po spo¿yciu, tez mo¿na sobie siary na radyjku zrobiæ
wszystko jest dla ludzi i po piwku zdarza siê prowadziæ rozmowy wiêc 1 lub 4 :bateria: nikomu nie zaszkodzi koledzy kufle w górê bo ¶wiat wydajê siê lepszy i weselszy a kobiety ³adniejsze :P :rock:
hehe Krystian kiedy¶ z za monitora wyjdzie Ci ¯ubr z zimnym Lechem i zaprosi na imprezê zobaczysz. :P
piwko same korzy¶ci przynosi
koniec :spam:
Ostatnio edytowany przez mobil-¿ory (2013-04-16 04:39:52)
Moderator
Mariusz,nie mia³em mo¿liwosci aby Cie powiadomiæ o tym kluczu bo nie by³e¶ dostêpny tak jak siê umawiali¶my na komunikatorach Skype czy Gadu-Gadu a w telefonie wyczerpa³y mi siê ¶rodki bo d³ugo rozmawia³em przez telefon...
Ostatnio edytowany przez 161JGB292 Leszek (2013-04-16 08:02:40)
U¿ytkownik
Mariusz to biore laptopa i w las, bêdê czeka³ na polanie a¿ wyjdzie ten ¿ubr. Tu mi wy³azi co jaki¶ czas z monitora ale inna reklama mam jako¶ na to uczulenie. Ale to musi chyba tak byæ a wy tam siê ugadujcie pogoda dobra tak co siê rych³o us³yszymy.
U¿ytkownik
brakuje mi tu na górnej listwie zak³adki dawnload. mo¿na by tam wstawiaæ ró¿ne schematy, programy tylko dla zarejestrowanych u¿ytkowników i uporz±dkowaæ forum ¿eby wszystko by³o w 1 miejscu