Forum Klubu DX Sierra Juliet Rybnik zapraszamy do QSO na 26.325 USB
Moderator
mobil-¿ory napisał:
brakuje mi tu na górnej listwie zak³adki dawnload. mo¿na by tam wstawiaæ ró¿ne schematy, programy tylko dla zarejestrowanych u¿ytkowników i uporz±dkowaæ forum ¿eby wszystko by³o w 1 miejscu
Trzeba poprosic administratora czyli Romana o otwarcie tematu:"Download"-schematy dla zarejstrowanych uczestników forum.Trzeba fakktycznie uporz±dkowaæ forum aby by³o w jednym miejscu zgodnie z tre¶ci± tematu i poruszanym w±tkiem...
Witam
Co do wyskakuj±cych "tzw okienek' jak narazie nic nie mogê zrobiæ ...ale nie ukrywam ze mnie tak¿e to denerwuje i w tym kierunku co¶ bêde robi³....zapewne siê zdzwicie s³owem bêde....otó¿ na chwilê obecn± nie posiadam sta³ego ³acza internetowego. Wchodze "zerkn±æ" i znikam...( bo licznik bije...:-) a teraz wyja¶niam wszystkim i¿ je¿eli chodzi Wam o dzia³ download to informujê i¿ na forum narazie nie bêde tego wstawia³...bo ..............
taki dzia³ juz siê znajdujê na stronie Klubowej ...kochani...by³bym wdziêczny za dok³adne rozgl±danie siê po stronach,bo nasz klub posiada Stronê g³ówn± czyli
http://www.sierra-juliet.pl i tam siê znajdujê Wasz Download i tam ju¿ s± rózne pliki,schematy...do pobrania..je¿eli kto¶ by chcia³ przes³aæ jaki¶ plik ,zdjêcie to musi posiadaæ konto na stronie sierra-juliet i tam jest taki napis Dodaj......chyba juz dalej nie muszêopisywaæ co nale¿y dalej robiæ ...no ale przypomne tylko spakowaniu !
oraz druga strona w³±snie ta czyli forum...
i jeszcze jedna istotna bardzo rzecz:
proszê o ZAMIESZCZANIE waszych pytañ ,wypowiedzi, odpwiedzi w odpowienich do tego przeznaczonych dzia³ach ,bo mnie nie u¶miecha siê siedzieæ godzinami i przenosiæ wasze w±tki(robiæ porz±dki...bo piszecie gdzie popadnie bez rozej¿enia siê...zatem ....
PROSZÊ O ZAPOZNANIE SIE Z ZASADAMI NA FORUM. jest to w±tek w ka¿dym temacie przyklejony i o¶wiadczam,¿e od miesi±ca MAJ...bed± t.z.w "loty" bez ostrze¼eñ....lub zawieszenie konta...na jaki¶ czas ...potem odblokowanie ale jak sie powtórzy ...THE END...nie ma przepro¶ .....
Byæ mo¿e to drastycznie opisa³em ,ale Admin to te¿ jest cz³owiek i po za komputerem ma te¿ inne zajêcia...obowi±zki...
Mam nadziejê ¿e to zrozumicie i g³êboko do serca we¼miecie...
P.S
Nie rozpijaæ mi tu tak¿e u¿ytkowników....:-)
Forum o tematyce CB a nie Monopolowy....
w razie czego piszcie na - kontakt@sierra-juliet.pl lub roman@sierra-juliet.pl lub tutaj na forum....
Pozdrawiam serdecznie..i do nastêpnego postu...w±tku...tematu i.t.p
U¿ytkownik
Krótka mowa krótki ruch ju¿ niebawem ostrze w ruch, nasz kochany moderator a nasz Pan Roman wódz dyktator, da nam jeszcze chwilê poprzeplataæ tu na forum wolno lataæ. Jeszcze kwiecieñ postem plecie, a¿ do maja o tym wiecie, a ju¿ potem dyscyplina niczym cenzura Józefa Stalina. Wiêc koledzy kole¿anki w maju loty bez trzymanki, bêd± mocno piêtnowane kar± bana zakazane.
U¿ytkownik
Roman mo¿e potrzebujesz pomocnika do porz±dków?
Moderator
Krystian_Zory napisał:
Krótka mowa krótki ruch ju¿ niebawem ostrze w ruch, nasz kochany moderator a nasz Pan Roman wódz dyktator, da nam jeszcze chwilê poprzeplataæ tu na forum wolno lataæ. Jeszcze kwiecieñ postem plecie, a¿ do maja o tym wiecie, a ju¿ potem dyscyplina niczym cenzura Józefa Stalina. Wiêc koledzy kole¿anki w maju loty bez trzymanki, bêd± mocno piêtnowane kar± bana zakazane.
Gdyby nie ta sytuacja to nie wiedzia³bym nadal,¿e Krystian ma taki talent.Tylko marnujesz siê tu na forum z takimi zdolno¶ciami Krystian.Proponuje Ci zg³osiæ siê do programu "Mam talent".Mariusz ale ¿e¶ sobie nawarzy³ piwa!Musisz go teraz prze³kn±æ i wypiæ.Bêd±c uczestnikiem tego forum musisz byæ abstynentem.Nie ma ¿adnych baterii bo to nie jest sklep ani forum elektroniczne!Dobrze,¿e Roman(administrator)nie widzia³ Twojego Presidenta Jacksona wersja exportowa z 2012 r bo chyba ga³ki by mu pourywa³ za demoralizacjê uczestników tego forum.Mo¿e tego nie zrobi³ bo mu siê on te¿ podoba.Z tego co wiem on te¿ na nim DX-uje w domu.Ale jazda! Je¿eli tak jest to od dzi¶ aktualne sta³o siê porzekad³o:Jak Roman ju¿ nie mo¿e to mu Jackson wersja exportowa w tym pomo¿e...
Ostatnio edytowany przez 161JGB292 Leszek (2013-04-19 09:44:33)
U¿ytkownik
e tam do koñca miesi±ca jeszcze jest wolno¶æ s³owa wiêc korzystajmy :) a co do Jacksona to mo¿e tam jeszcze nie doszed³:) Krystian chyba uk³ada³ wierszyki na 1 maja :D .je¶li chodzi o to nawarzone "co¶" z chêci± siê z tym rozprawiê .
P.S
Nie rozpijaæ mi tu tak¿e u¿ytkowników....:-)
Forum o tematyce CB a nie Monopolowy....
ja tu tylko o bateriach nawijam :)
Ostatnio edytowany przez mobil-¿ory (2013-04-19 10:03:33)
U¿ytkownik
Jestem za Wolno¶ci± S³owa ale nie za Wolno¶ci± Totaln±, ale tak¿e przeciw permanentnej Cenzurze.
U¿ytkownik
ja w sumie te¿ jestem ZA a nawet Przeciw
U¿ytkownik
Ten wierszyk jest ca³kiem serio, obydwie strony powinny byæ ¿e tak powiem pow¶ci±gliwe i dzia³aæ w przyjacielskiej atmosferze.
Moderator
Nie wiedzia³em jak zareaguje Roman(administrator forum)jak zobaczy Presidenta Jacksona I wersja exportowa z 2013 r.skoro tak zereagowa³ widz±c na forum reklamê baterii Mariusza.Ba³em siê,¿e wypisze nasz z rodziny za teksty i demoralizacje spo³eczn± co jest sprzeczne z regulaminem forum.Jak zobaczy³ Mariusza Presidenta Jacksona I-wersja exportowa to nie tylko wyrazi³,¿e mu sie podoba ale stwierdzi³,¿e wydrukuje go sobie i walnie na ¶cianê!Wyrazi³ równie¿ chêc zamiany swoj± identyczna choæ starsz± wersjê Presidenta Jacksona na taki w³a¶nie model czyli wersje exportow±.Moje obawy choc by³y sz³uszne to by³y bezpodstawne.Kierowa³em siê logik±,¿e skoro Roman lubi takie baterie i tak zareagowa³ to choæ lubi radia CB to równie¿ i w tym przypadku tak zareaguje a ten odrazu wyrazi³ chêæ zamiany i kupna tej wersji exportowej.Ma³o tego,powiedzia³,¿e do tego radia potrzebna jest dobra d³uga antena i pyta³ ile kosztuje ta XA-27-L.Powiedzia³,¿e nie tylko chce tak± wersjê radia ale tez zmieni swoj± antenê i co wieczór bêdzie DX-owa³!Obawiam siê,¿e bêdzie potrzebowa³ do tego wzmacniacz mocy.Aby mnie nie oskar¿y³ o ³amanie regulaminu forum to nie bêdê go tu reklamowa³.Uczyni³em to ju¿ w moim wcze¶niejszym po¶cie w temacie"Mam najlepsz± stacjê na ¶wiecie"...
U¿ytkownik
w sumie cieszy mnie bardzo ,¿e forum tryska humorem.Tematyka forum jest zachowana a ¿e na weso³o to kolejny moim zdaniem atut.Jak do tej pory, nie trafi³em na tego rodzaju przybytek prowadzony w takiej formie.
A Pani wychowawczyni zawsze mówi³a przez zabawê do g³ówki :)
Roman wzmacniacze mocy s± tanie szczególnie te w ¿ó³tych i zielonych obudowach. co do anteny jak bêdziesz ciekaw to na PW proszê
Ostatnio edytowany przez mobil-¿ory (2013-04-19 17:22:16)
U¿ytkownik
Forum tutaj to grupa ludzi z bardziej aktywnego rejonu CB w polsce wiêc siê dziaæ bêdzie wszystko zale¿y od nas samych w jakim kierunku to pójdzie, na pewno bêdziemy przecieraæ nowe szlaki, rodzi siê tutaj co¶ piêknego dobrze by³o by tego nie zag³uszyæ sztywnym regulaminowym drutem kolczastym a my za to bêdziemy grzeczni :)
U¿ytkownik
dzieci jak to dzieci raz s± grzeczne raz brykaj± :angel:
U¿ytkownik
My to brykaæ bêdziemy tam z Tob± w eterze - testwowa³em forum na ma³ym laptopie i powiem tak git ale te duze reklamy video nie s± przyjemne
Moderator
Dzi¶ interweniowa³em u administratora Romana w sprawie forum bo od wielu dni nie mo¿na by³o zamieszczaæ w postach linków,które po najechaniu i naci¶nieniu kursora by³y nieaktywne co zacze³o rzutowaæ na ilo¶æ naszych postów zamieszczanych na forum.My¶lê,¿e problem zostanie zlikwidowany jak Roman bêdzie mia³ dostêp do internetu w najbli¿szym tygodniu...
Ostatnio edytowany przez 161JGB292 Leszek (2013-04-28 15:27:57)