Forum Klubu DX Sierra Juliet Rybnik zapraszamy do QSO na 26.325 USB
Strony: 1
Moderator
Wpad³ mi do rêki archiwalny numer miesiêcznika dla CB radiowców o tytule CB "News" a tam w dziale og³oszeñ kto¶ sprzedawa³ radio CB,inny poszukiwa³ anteny bazowej New Spaclab a jeszcze inny chcia³ kupiæ zasilacz 10-12 A.Czytam wiêc nastêpne og³oszenie a tam jaka¶ kobieta napisa³a:"Zamieniê mê¿a CB radiowca na normalnego"...
U¿ytkownik
Oj tam, Moja te¿ tak czasem mówi.. ;)
Moderator
161JGB292 Leszek napisał:
Wpad³ mi do rêki archiwalny numer miesiêcznika dla CB radiowców o tytule CB "News" a tam w dziale og³oszeñ kto¶ sprzedawa³ radio CB,inny poszukiwa³ anteny bazowej New Spaclab a jeszcze inny chcia³ kupiæ zasilacz 10-12 A.Czytam wiêc nastêpne og³oszenie a tam jaka¶ kobieta napisa³a:"Zamieniê mê¿a CB radiowca na normalnego"...
To jest normalne,¿e rasowy CB radiowiec jest nienormalny.Gdyby by³ normalny to normalnie nie by³by prawdziwym CB radiowcem.Nie trzeba udaæ siê do psychiatry aby stwierdzi³ czy taki cz³owiek jest normalny.Wystarczy mieæ radio CB i zapytaæ o to swoja ¿onê a ta odrazu wyda diagnozê,¿e taki kto¶ jest nienormalny...
U¿ytkownik
Teraz widzê jakie to szczê¶cie mieæ ¿onê która pozwala mi na radiowe hobby i cierpliwie je znosi :) bez ryzyka wymiany na inny model...
Strony: 1