Forum Klubu DX Sierra Juliet Rybnik zapraszamy do QSO na 26.325 USB
Strony: 1
Moderator
Wpadł mi do ręki archiwalny numer miesięcznika dla CB radiowców o tytule CB "News" a tam w dziale ogłoszeń ktoś sprzedawał radio CB,inny poszukiwał anteny bazowej New Spaclab a jeszcze inny chciał kupić zasilacz 10-12 A.Czytam więc następne ogłoszenie a tam jakaś kobieta napisała:"Zamienię męża CB radiowca na normalnego"...
Użytkownik
Oj tam, Moja też tak czasem mówi.. ;)
Moderator
161JGB292 Leszek napisał:
Wpadł mi do ręki archiwalny numer miesięcznika dla CB radiowców o tytule CB "News" a tam w dziale ogłoszeń ktoś sprzedawał radio CB,inny poszukiwał anteny bazowej New Spaclab a jeszcze inny chciał kupić zasilacz 10-12 A.Czytam więc następne ogłoszenie a tam jakaś kobieta napisała:"Zamienię męża CB radiowca na normalnego"...
To jest normalne,że rasowy CB radiowiec jest nienormalny.Gdyby był normalny to normalnie nie byłby prawdziwym CB radiowcem.Nie trzeba udać się do psychiatry aby stwierdził czy taki człowiek jest normalny.Wystarczy mieć radio CB i zapytać o to swoja żonę a ta odrazu wyda diagnozę,że taki ktoś jest nienormalny...
Użytkownik
Teraz widzę jakie to szczęście mieć żonę która pozwala mi na radiowe hobby i cierpliwie je znosi :) bez ryzyka wymiany na inny model...
Strony: 1