Forum Klubu DX Sierra Juliet Rybnik zapraszamy do QSO na 26.325 USB
KlubowiczSJ
Zapraszam do obejrzenia filmu z ³±czno¶ci± z koleg± Micha³em z Maroka pasmo CB z dnia 19-09-2014 godz 20:59.
http://youtu.be/Q1mgfNIIIa0?list=PL-WQI … br2K22QmVx
Ostatnio edytowany przez MirekSJ775 (2014-09-13 19:33:26)
Mirek Gratuluje ,ja równie¿ mam z nim QSO dzisiaj o 11:50 na 26.440 ....u mnie lecia³ 5/5 a ja u niego R-5 S-2 :)
KlubowiczSJ
Dziêki koledzy dziêki .
Moderator
MirekSJ775 napisał:
Zapraszam do obejrzenia filmu z ³±czno¶ci± z koleg± Micha³em z Maroka pasmo CB z dnia 19-09-2014 godz 20:59.
http://youtu.be/Q1mgfNIIIa0?list=PL-WQI … br2K22QmVx
Moje gratulacje Mirku.Dobrze,¿e nagrywasz film z przeprowadzonych swoich ³±czno¶ci DX.Nie ma jak to na filmie poogl±daæ i pos³uchaæ jak ta ³±czno¶æ przebiega³a bo zamieszczony post nie odda tego przebiegu w takim stopniu jak film.Tak trzymaj.Moje gratulacje!
No proszê ,nic mi nie pozosta³o jak nagrywaæ :( no bo post to post a tak to mamy i s³yszymy ....Szkoda ze nie ma on numeru :)
Ale teraz to ja muszê siê uzbroiæ w cierpliwo¶æ bo radio kaput...:( bêdê musia³ z³o¿yæ ofertê przetargow± kto naprawi i za ile :D a do roboty bêdzie wiele w radiu....:)
Moderator
Admin napisał:
No proszê ,nic mi nie pozosta³o jak nagrywaæ :( no bo post to post a tak to mamy i s³yszymy ....Szkoda ze nie ma on numeru :)
Ale teraz to ja muszê siê uzbroiæ w cierpliwo¶æ bo radio kaput...:( bêdê musia³ z³o¿yæ ofertê przetargow± kto naprawi i za ile :D a do roboty bêdzie wiele w radiu....:)
Radio zawie¼ do naprawy do Piotra z Kamienia i przestañ w nim krêciæ bo pojadê do Ciebie do Gotartowic i zabiorê Ci wszystkie ¶rubokrêty.Twoja stacja pracuje przepiêknie pod warunkiem,¿e nie ingerujesz w swoje radio w³a¿±c do niego w butach z m³otkiem i przecinakiem,poprawiaj±c w ten sposób producenta.Jak siê nudzisz to zacznij siê uczyæ robienia szalików i czapek oraz swetrów na drutach bo w³a¶nie zima nadchodzi...
Ostatnio edytowany przez 161JGB292 Leszek (2014-09-27 19:31:17)
KlubowiczSJ
Romku co masz z radiem???
Mirku prawdopodobnie modulator....bo na AM/FM s³ychaæ nie s³ychaæ .a w SSB s³ychaæ ale tak jakby ciagnik szarpa³ bo mu paliwa brakujê....:(
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
161JGB292 Leszek napisał:
Admin napisał:
Ale teraz to ja muszê siê uzbroiæ w cierpliwo¶æ bo radio kaput...:( bêdê musia³ z³o¿yæ ofertê przetargow± kto naprawi i za ile :D a do roboty bêdzie wiele w radiu....:)przestañ w nim krêciæ bo pojadê do Ciebie do Gotartowic i zabiorê Ci wszystkie ¶rubokrêty..
Leszek najpierw udowodnij ¿e krêci³em...sam s³ysza³e¶ co siê dzia³o...a non stop mi ci¶niesz,¿e krêce,jak chcesz to mogê Ci rozkrêciæ i skrêciæ...."wora" Twojego :D ;)
KlubowiczSJ
Witam tak dla przypomnienia ¿e dzia³am na pasmach ³±czno¶æ z koleg± Markiem z Nowego Yorku 26.400 usb ,zapraszam do obejrzenia, pozdrawiam 73
http://youtu.be/ph8HYOkycjA?list=UUXue7 … hIEEoFMgug
Piêknie gratuluje....¿e te¿ zawsze co¶ siê dzieje jak mam padniête radio :) No ale bêd± okazje bêdê :)
Pozdrawiam wszystkich