Forum Klubu DX Sierra Juliet Rybnik zapraszamy do QSO na 26.325 USB
KlubowiczSJ
Witam.
Musze sie pochwaliæ swoj± now± zabawk± która wczoraj do mnie dotar³a zza wielkiej wody
oto i on Magnum S9 :
KlubowiczSJ
Nic tylko pogratulowaæ :-)
Prezeska Klubu Sierra-Juliet
Witam Adamie pozdrawiam . Przeczyta³am wszystko ale ja sie na ten temat nic nie wypowiem . Poniewa¿ ta czê¶æ techniki do mnie nie nale¿y,ale ta czê¶æ informacji zawsze sie przyda . A co do ludków na forum to niestety jest znikoma garstka . Pozdrawiam .
KlubowiczSJ
no no niezly kacik sobie sprawiles.
Pogratulowac tylko:)
International DX Group Sierra-Juliet
Podoba mi sie ten sprzet Adama SJ758 no powiem tak zazdroszcze ale w sensie pozytywnym jest to wszystko ok
Witam Wszystkich na forum klubowym i zarazem pozdrawiam . Mam jedn± pro¶bê do Waldemara . Waldku jak by¶ móg³ zmieniæ swój login ,poniewa¿ nie wszyscy wiedz± z kim pisz± i kto¶ ty . Pro¶ciej by by³o pos³u¿yæ sie znakiem klubowym . Z góry serdecznie dziêkujê .¯yczê mi³ej niedzielki . Pozdrawiam .
KlubowiczSJ
nie no rewelacja
Pozdrawiam
Witam Adamie i pozdrawiam serdecznie . Gratulujê twoich zmian pogratulowaæ stacji bazowej jaki i mobilnej . Ma³o tu kto wchodzi na forum klubowe taka sama sytuacja jest na czêstotliwo¶ci . Garstka ludzi wszystko albo zapracowane albo tylko wymówki ¿e nie maj± czasu ¿e tylko s³uchaj± ¿e tylko przeczyta i ju¿ nie odpisze bo to czas zajmuje . To jest teraz normal a¿ wrêcz codzienno¶æ . Pozdrawiam serdecznie i sukcesów ¿yczê pozdrowionka dla rodzinki .
U¿ytkownik
Adam z Be³ku posiada w pokoju na ¶cianach specjalne wyg³uszenie, zastosowa³ rozwi±zania specjalne pod radio CB niczym pod kino domowe powiem mi siê to bardzo podoba :)
Nowy u¿ytkownik
Piotrze za jaki¶ czas tak± krótk± recenzjê proszê , ró¿ne opinie chodz± o tym radyjku.
Wiesz jakie s± Twoje odczucia ewentualnie porównanie z jakim¶ innym sprzêtem którym dysponowa³e¶ itp.
Na pewno bêdzie to ciekaw± lektur± dla wszystkich :)