Forum Klubu DX Sierra Juliet Rybnik zapraszamy do QSO na 26.325 USB
Strony: 1
Moderator
Ju¿ w niedzielê 8 wrze¶nia br.na wzgórzu w Gotartowicach ¯orska grupa DX planuje test sprzêtu DX przygotowywanego do planowanych wypraw DX.Bêdzie to próba generalna przed wyjazdem na planowan± wyprawê DX.Je¿eli kto¶ chcia³by z nami przetestowaæ ten sprzêt to prosze o informacjê na ten temat.Przetestujemy pracê tranceivera President HR 2600 po tuningu w serwisach "Aura-Tech" w Radomiu i "Sinad"w Czêstochowie,mikrofonu Pan ECM-2018,anteny firmy bazowej Vimer K-46 Mondial 5/8 Lambda przywiezionej z Austrii i innych urz±dzeñ niezbêdnych do takiej wyprawy jak o¶wietlenie i nag³o¶nienie.
Ostatnio edytowany przez 161JGB292 Leszek (2013-08-28 14:50:43)
Uytkownik
Po wielu zawirowaniach my¶lê ju¿ bez przeszkód uda mi siê tam Leszku z Wami aktywnie dzia³aæ w przygotowaniach pozdrawiam wszystkich.
Moderator
161JGB292 Leszek napisał:
Ju¿ w niedzielê 8 wrze¶nia br.na wzgórzu w Gotartowicach ¯orska grupa DX planuje test sprzêtu DX przygotowywanego do planowanych wypraw DX.Bêdzie to próba generalna przed wyjazdem na planowan± wyprawê DX.Je¿eli kto¶ chcia³by z nami przetestowaæ ten sprzêt to prosze o informacjê na ten temat.Przetestujemy pracê tranceivera President HR 2600 po tuningu w serwisach "Aura-Tech" w Radomiu i "Sinad"w Czêstochowie,mikrofonu Pan ECM-2018,anteny firmy bazowej Vimer K-46 Mondial 5/8 Lambda przywiezionej z Austrii i innych urz±dzeñ niezbêdnych do takiej wyprawy jak o¶wietlenie i nag³o¶nienie.
Oprócz Romana SJ-713,Mariusza OS-087,Krystiana z ¯or i mnie w testach tych go¶cinnie uczestniczyæ bêdzie kol.Andrzej z Austrii z Wiednia i Piotr z Katowic.Osoby,które chcia³yby zostaæ uczestnikami tych testów proszê o kontakt ze mn± lub potwierdzenie tego faktu na forum klubowym.Zainteresowane osoby bêd± mog³y do nas dojechaæ na miejsce testów.O godzinie ich rozpoczêcia powiadomimy Was równie¿ na forum.
Ostatnio edytowany przez 161JGB292 Leszek (2013-08-28 20:30:16)
Moderator
Ju¿ w najbli¿sz± niedzielê 8 wrze¶nia br.o godzinie 10.00 spotykamy w Gotartowicach.Informacje jak dojechaæ na miejsce udziela kolega Roman SJ-713 Gotartowice.Osoby,które chcia³yby uczestniczyæ w testach sprzêtu ¯orskiej Grupy DX mog± tam do nas dojechaæ zabieraj±c ze sob± prowiant na ca³y dzieñ i mi³± atmosferê.W razie pytañ proszê o kontakt telefoniczny ze mn± pod numerem mojego telefonu komórkowego 500497150.
Moderator
Ju¿ w najbli¿sz± niedzielê 8 wrze¶nia br.o godzinie 10.00 spotykamy w Gotartowicach.Informacje jak dojechaæ na miejsce udziela kolega Roman SJ-713 Gotartowice.Osoby,które chcia³yby uczestniczyæ w testach sprzêtu ¯orskiej Grupy DX mog± tam do nas dojechaæ zabieraj±c ze sob± prowiant na ca³y dzieñ i mi³± atmosferê.W razie pytañ proszê o kontakt telefoniczny ze mn± pod numerem mojego telefonu komórkowego 500497150.
Wczoraj w godzinach popo³udniowych osi±gneli¶my stan "gotowo¶ci bojowej".Osoby,które nie bêd± mogli do nas dojechaæ prosimy o radiowy nas³uch co pozwoli nam na ocenê pracy naszego sprzêtu i ewentualne uwagi na temat jego pracy.
Strony: 1