Forum Klubu DX Sierra Juliet Rybnik zapraszamy do QSO na 26.325 USB
Założyciel Klubu SJ
Witam ponownie i pozdrawiam wszystkich - widzę , że zrobiło się małe zamieszanie - jak mogę wyrazić swoją opinię to tylko organizatorzy powinni wypowiadać się na tematy organizacji tego spotkania. Każdy kto chciałby w czymś pomóc powinien zaproponować to organizatorom a nie decydować samodzielnie. To w dużym stopniu pomoże w organizacji i ułatwi pracę osobom w tym zaangażowanym. Myślę , że sprawa jest ju ż wyjaśniona i nie wracamy już do niej.
Tomku i Waldku , w związku z tym, że zostały już tylko pokoje wieloosobowe może dobrze by było proponować klubowiczom zbiorowe wynajęcie po np. dwie lub trzy rodzinki, to w końcu tylko dwie noce lub w niektórych przypadkach jedna.
Wielkie sory , ale muszę was opuścić , właśnie mam gości, przyjechał do mnie syn sj 09 op. Bartek z rodzinką (mieszka w Nowej Słupi /kieleckie/ ).
NARAŚKO pozdrawiam - Patryk 01
International DX Group Sierra-Juliet
Witam Patryka i zgadzam sie z tym co tu napisałes a i tak mamy nadzieje ze sie uda wszystko i akmosfera bedzie wspaniała Wiec nic dodac nic ujac Wiec ponowie to moze sa osoby króre reflektuja na wieksze pokoje bo jedziemy zaklepac a potem to karzdy na swoja reke załatwia
Pozdrowionka dla wszystkich i mysle ze sa tu ludzie dorosli i zyczliwi
PRAWDA !
NO zarąbisty prezencik,gratuluję
Zatem ja po proszę o taki komplet- koszulka + czapka zamawiam ! Rozmiar M
Ostatnio edytowany przez Admin (2014-02-12 13:13:58)
Czesc no zarabisty Prezent Bardzo mi sie podoba no to ma głowe Ania
Pozdrowienia dla was
Prezentuje zestaw pieszego DE LUX. Pierwsze próby i zestrojenie zestawu przeszło moje najśmielsze oczekiwania. Myślałem ze będzie leciało na poziomie mobila, ale to leci na poziomie stacji bazowej. Raport w Szczygłowicach z Dębieńska 5/8.A wiedz na Magurkę będzie dopracowany tip top. Będę testował jeszcze inne anteny żeby zestaw był jak najbardziej wydajny.
Pomysł podpatrzony od Cezarego NT63 Dzięki Cezary za cenne wskazówki.
Szczególne podziękowanie dla Vikinga z Dębieńska za pomoc w wykonaniu.
Wszystkich chętnych zapraszamy na łączność w dniu jutrzejszym. Pierwsze testy będziemy wykonywać z Magurki miedzy godzina 10 a 12 na częstotliwości klubowej. Pozdrawiam wszystkich Tomasz.
No to Tomek juz ok moje gratulacje
Witam Kolerzanki i Kolegów dzis bylismy sprawdzic co i jak na Magurce Wilkowickiej
Przepiekne miejsce widoki super i okolica tez mozecie wierzyc na słowo a sprawdzic tez mozna
Przygotowania juz prawie zapiete na ostatni guzik
KlubowiczSJ
Z powodu naruszenia Zasad Forum pkt:
1.Umieszczania treści obraźliwych lub oszczerczych względem KOGOKOLWIEK. Dotyczy to w szczególności:
a) wypowiedzi skierowanych do innych użytkowników forum
Wypowiedź kolegi Jarka została usunięta!
z Poważaniem
Admin Forum Klubowego Sierra Juliet
KlubowiczSJ
Świetnie. Mam informację że nim tresć została usunięta skopiowano ją i przesłano do zainteresowanych. :)
KlubowiczSJ
witam wszystkich.ciekawa była ta dyskusja z udziałem kolegi Jarka SJ 038-ale zupełnie nie potrzebna.ja też się wybiorę na tę górkę-tak cichaczem,bez rozgłosu.pozdrawiam wszystkich klubowiczów i do zobaczenia.
Zapraszamy serdecznie Szogun,będzie miło.Info dla Ciebie wjazd na Magurkę jest obwarowany zakazem wjazdu,wiec muszę wiedzieć w jakim dniu się do nas będziesz wybierał żeby załatwić Ci pozwolenie na wjazd na górę,chyba ze preferujesz turystykę pieszą,pozdrawiam Tomasz