Forum Klubu DX Sierra Juliet Rybnik zapraszamy do QSO na 26.325 USB
Drodzy koledzy,Drogie kole¿anki jak Wam wiadomo wcze¶niej by³y do zakupienia koszulki Klubowe z okazji rocznicy 20-stolecia Klubu...
Teraz jest okazja zakupiæ nowe z nowym wzorem...,poni¿ej podaje co by³o by na plecach..
Natomiast je¿eli chodzi o przód koszulki by³o na lewej stronie:
flaga polski
SJ 713
op.Roman
a co chcieliby¶cie...Wy,ja my¶la³em o tym zamiast flagi daæ Naszego or³a w w barwach oczywi¶cie Polski....Co Wy na to ...
Bardzo proszê o opinie gdy¿ drukarnia czeka aby mog³a wyceniæ koszt takie koszulki...
Prezeska Klubu Sierra-Juliet
Jestem za or³em . Pozdrawiam
Witam oto projekt jak wygl±da haft z napisem z przodu - Wy decydujecie jaki chcecie haft z przodu flaga czy orze³
Koszulka polo z haftem na piersi - 37 z³ brutto szt. z flag±, Koszulka polo z haftem na piersi - 40 z³ brutto szt. z or³em ( powy¿ej projekt)
a tak wygl±daj± plecy (poni¿ej projekt)
Dop³ata za haft na plecach o szeroko¶ci 30 m - 14 z³ brutto szt (projekt powy¿ej)
do tego jest naliczana op³ata za przesy³kê 17 z³..
Zatem kto zamawia ?
Czekamy na zamówienia ...ewentualne wp³aty proszê dokonywaæ na konto :
mBANK -21 1140 2004 0000 3302 7554 4925
w tytule : koszulka SJ ( i tu podaæ swój numer, np: koszulka SJ 713,je¿eli bêdzie czapka to koszulka+czapka SJ713)
Zorientujê siê jeszcze odno¶nie czapek jak s± osoby zainteresowane to prosimy pisaæ.
Pozdrawiam
KlubowiczSJ
Witam ja siê piszê na 2 sztuki rozmiar xl. pozdrawiam
Mirek.....2 szt z Twoim Numerem ...? i rozmiar XL ......
Kazia ja 1 szt i rozmiar XL Pozdrawiam.
Koszt czapki 21 z³ ....
Zatem kto jeszcze chce czapkê....bo bêdê sk³ada³ zamówienie...a Was proszê o przygotowanie pieni±¿ków na wp³atê na konto :) jak zrobi i przy¶le poinformujê ka¿dego indywidualnie.Zatem;
Koszulka(z or³em i napis z ty³u) + Czapka = 75 z³ brutto
Zamówienia by³y takie :
SJ 688 - 1 koszulka(XL)+czapka
SJ 713 - 1 koszulka (M)
SJ 734 - 1 koszulka (XXL)+czapka
SJ 752 - 2 koszulki(XL)
SJ 775 - 2 koszulki(XL)
max - czapka
KlubowiczSJ
Roman ja równie¿ wezmê 2szt koszulek o rozmiarze XL z moim numerem oczywi¶cie SJ752 pozdrawiam
Hej ja poproszê koszulkê XL i czapeczkê .Pozdrawiam.
Witam
Podajê do informacji ,i¿ koszulki Klubowe oraz czapki s± ju¿ gotowe, jedynie pozosta³o Wam wp³aciæ pieni±¿ki. Do ka¿dej osoby wys³a³em osobno stosown± informacjê Zatem czekam na wp³atê czym prêdzej wp³acicie tym szybciej bêd± koszulki i czapki ;)
Pozdrawiam