Forum Klubu DX Sierra Juliet Rybnik zapraszamy do QSO na 26.325 USB
Uytkownik
adresy ,kontakty!!!
Uytkownik
Ha ale tu jest dwóch którym jest Mariusz i kto to ten w roli drugiego?
Moderator
161JGB292 Leszek napisał:
Dziwiê siê,¿e nie skontaktowa³e¶ siê ze mn± Mariusz po swoim przyje¼dzie aby uzyskaæ pewne informacje.Niestety nie odebra³em ze sklepu wtyków do kabla bo nie by³em w sklepie w ¯orach.Jadê do kliniki w Katowicach na zabieg wiêc postawimy stacjê o ile wyjdê z kliniki ¿ywy...Pode¶lij mi tam Presidenta Jacksona I wersjê exportow± z 2013 r.Antenkê tam ju¿ mam.Wprawdzie jest krótka ale zawsze mo¿na ni± po DX-owaæ.To napewno mnie uzdrowi i postawi na nogi.To lekarstwo nazywa siê Jacksonoterapi± bez interakcji czyli dzia³añ ubocznych.Skoro lecz± ludzi u¿ywaj±c do tego psów(dogoterapi±) i koni(hipoterapi±)oraz produktami pszczelimi(apiterapi±)to dlaczego nie mozna kogos leczyæ radiem(jacksonoterapi±)?Ponoæ to najskuteczniejsza metoda choæ ponoæ droga ale czego go tu nie uczyni mi³o¶nik takich skomplikowanych urz±dzeñ,które ma tyle ga³ek na przednim panelu a o rogerze nie wspomnê...
Dzi¶ w rozmowie telefonicznej przekaza³em Mariuszowi ustne o¶wiadczenie ostatniej woli.Moim ostatnim ¿yczeniem jest to aby pochowano mnie z Presidentem Jacksonem I-wersja exportowa z roku 2013 wraz ze wzmacniaczem mocy typu Alan Peremen o mocy 100 Watt abym móg³ i mia³ si³y DX-owaæ.Antenkê ju¿ mam a akumulator z tira Mariusz mi podrzuci w ramach pomocy kole¿eñskiej.Obawiam siê,¿e administrator forum Roman jak to zobaczy to te¿ bêdzie chcia³ z takim Presidentem Jacksonem umrzeæ a potem byæ w niebie.Przykro mi Roman ale ta kwatera to jest mieszkanie M-1 i bêdzie to nie mo¿liwe.¯adny trójk±ty nie wchodz± wiêc w rachubê nawet je¶li kto¶ jest matematykiem.Nie pchajcie siê wiêc tylko ustawcie spokojnie w kolejce i czekajcie bo na ka¿dego przyjdzie czas... http://www.youtube.com/watch?v=zMOvDjJN6DI
Ostatnio edytowany przez 161JGB292 Leszek (2013-04-29 11:59:29)
Uytkownik
najwa¿niejszym postanowieniem "KAPLICOWEGO" które zapamiêta³em jest to, i¿ przekaza³ mi informacjê tajn± co do lokalizacji skarpety z dziur± na du¿ym palcu. W razie "STYPY" mam ja odnalesc wed³ug mapy schowanej pod kamieniem w s³onecznym cieniu na rozdro¿u dróg gdzie¶ w roju
i zrobiæ tak± bibê ,¿e chej :)
Ostatnio edytowany przez mobil-¿ory (2013-04-29 12:06:56)
Uytkownik
Bez przesady bo nie jeden za wczesnie karawan by zamówi³... mówiê bêdzie oki niema co panikowaæ do wszystkiego trzeba czasu nauki wiedzy i pracy...
Uytkownik
Krystian_Zory napisał:
Bez przesady bo nie jeden za wczesnie karawan by zamówi³... mówiê bêdzie oki niema co panikowaæ do wszystkiego trzeba czasu nauki wiedzy i pracy...
hehe Lechu ju¿ szed³ do kliniki z takim wisielczym nastawieniem(dlatego ksywa kaplicowy), ale po rozmowie telefonicznej ze mn± tak siê rozbawi³ ,¿e musia³ wzi±¶æ dupne bombiczki:) aby zminimalizowaæ ból wywo³any u¶miechem od ucha do ucha:)
Uytkownik
I bardzo dobrze pozytywne nastawienie nie tylko w chorobie jest wa¿ne. Ale jak siê choruje to czuje siê tê drobn± liniê która nas oddziela bo zdrowie to bardzo krucha rzecz.
Uytkownik
ja juz wiem dlaczego Lechu tak czêsto jezdzi do kliniki :)
Ostatnio edytowany przez mobil-¿ory (2013-05-04 14:34:19)
Uytkownik
Musi musi co zrobiæ, podjade kiedy pod okna i z zrobie mu porz±dn± dawke promieniowania ponaswietlam go stawiaj±c nosn± na pó³ godzinki non stop na wolnym bocznym kanale :)
Uytkownik
Krystian_Rubic w odpowiedzi na twoje pyt : ruszam w przysz³ym tygodniu(szykujcie gwo¿dzie 12 calowe do przybijania radyjek) :) przeciwwag jeszcze nie podwi±za³em muszê jak±¶ drabinê wtargaæ na dach bo za krótki jestem
Uytkownik
Ja czekam ju¿ dawno jestem gotowy :)
Uytkownik
Na jakiej czêstotliwo¶ci stacja bêdzie nadawaæ i jak stacjê wywo³aæ?
Uytkownik
Krystian a jak Ciebie wo³aæ?
Uytkownik
Krystian Jastrzêbie
Tylko nie jestem czêsto na falach.
Na jakiej f jeste¶cie na podstawie?
Uytkownik
Krystian_Rubic napisał:
Na jakiej czêstotliwo¶ci stacja bêdzie nadawaæ i jak stacjê wywo³aæ?
bêdê wszechobecny ale na pocz±tek mo¿e byæ Mariusz ¯ory a¿ siê numeru nie dos³u¿ê :)