Forum Klubu DX Sierra Juliet Rybnik zapraszamy do QSO na 26.325 USB
U¿ytkownik
Sieæ Aero 2 ustawowo jest zobowi±zana do udzielania BDI Bezp³atny dostêp do internetu nie jest to demon szybko¶ci ale zawsze jakie¶ rozwi±zanie dla sta³ego internetu.
Witam
No nie wiem co to za sieæ Aero 2 pierwszy raz to czytam i siê dowiaduje a u mnie dostêpna jest co chwile inna tzn ...chyba od sygna³u si³y bo raz mam Leon raz inna ,ju¿ nie sposób zapamiêtaæ wszystkich nazw.A ja za³o¿y³em sobie Plus- Internet Lider szybko¶ci w technologi LTE...i powiem wam ¿e faktycznie oczka mi wysz³y.....prêdko¶æ szybka oj szybka ...zobaczymy jeszcze ja z ¶ci±ganie filmów....tzn dla celów sprawdzenia ³±czno¶ci nie dla celów zarobkowych..
"interwencje" odno¶nie linków ...przeczytane przyjête...i jeszcze dzi¶ bêdziecie mogli linkowaæ ....ale z umiarem proszê ....:-)
Pozdrawiam
U¿ytkownik
Aero 2 to sieæ telefonii komórkowej 3G pracuj±cej w standardzie HSPA+ 900MHz. Obecnie Aero 2 oraz Plus posiadaj± wspóln± ³±czon± sieæ. Natomiast LTE to sieæ 4 generacji puki co komercyjnie j± tylko w porozumieniu z Mobyland Plus odpali³ jednak ten system dzia³a tylko na czêstotliwo¶ci 1800MHz wiêc zasiêg z poszczególnych nadajników jest relatywnie niewielki choæ uzyskiwane prêdko¶ci internetu dobre.
Nowy u¿ytkownik
Moim skromnym zdaniem za du¿o reklam :(
U¿ytkownik
Niektóre reklamy s± uci±¿liwe je¶li ju¿ musza byæ to przynajmniej poza stron± do logowania na forum.
Moderator
Krystian_Zory napisał:
Niektóre reklamy s± uci±¿liwe je¶li ju¿ musza byæ to przynajmniej poza stron± do logowania na forum.
Reklamy z tak± czêstotliwo¶ci± wy¶wietlania staj± siê antyreklamami...:D :) :P
Witam
Niestety drodzy koledzy ...ale reklam nie da siê wy³±czyæ ,gdy¿ forum jest darmowe i to jest warunek tego ¿e nie p³acimy...i musimy te kaprysy znosiæ niestety,bo jak by nam przysz³o co do p³acenia ...to niestety ale muszê z przykro¶ci± stwierdziæ ¿e tutaj by³by wielki problem...
Ale co tu pisaæ ,powiem krótko ..¿e ludzie nie chc± klikaæ w linka który zamie¶ci³em bo za 1000 klikniêæ (1klikniêcie z jednego IPna 24h) by³o by 2z³ i i grosz do grosz i na op³atê co roczn± mo¿e by siê nazbiera³o...za domenê http://www.sierra-juliet.pl (bo dlaczego ma JEDNA osoba p³aciæ skoro klub liczy przesz³o 700 ludzi)no ale jest jak jest i tego nie zmienimy i proszê nie porusza tego tematu bo to wielka g³êboka woda ....temat nie do zrealizowania ,gdy¿ ju¿ nie raz to sprawdzili¶my z prezesk± i NIC...
tak wiec klikaæ nie chc± a co dopiero wp³aciæ na konto przys³owiowy 1z³..............................................
U¿ytkownik
witam brakuje mi tagów [youtube] [/youtube] do wstawiania filmów bezpo¶rednio na forum i wiêcej buziek tych z bateriami tak¿e :)
Wow i co teraz ....ja umiê pisaæ z tagami :-) proszê :
Tekst Pogrubiony
Tekst Podkre¶lony
Kursywa
Czerwony tekst
Niebieski tekst
albo tak :
Forum Klubu DX Sierra-Juliet Rybnik
http://www.sjuliet.pun.pl/
myname@mydomain.com
Mój adres email
U¿ytkownik
niby tak, mo¿na tagi samemu dopisaæ ale wiesz co próbowa³em wstawiæ film i nie wchodzi. poprawka ¶miga jak marzenie film przyk³adowy ale o takie co¶ mi chodzi³o :)
nie wiem dlaczego nie widaæ filmów wcze¶niej by³y widoczne?
Ostatnio edytowany przez mobil-¿ory (2013-05-13 20:20:49)
Moderator
My¶lê,¿e czas porozmawiaæ na w³a¶ciwy temat.Formu³a tego forum jest w³a¶ciwa.Problem w tym,¿e jego uczestnicy nie zamieszczaj± swoich postów powoduj±c o¿ywienia tego forum.Aby o¿ywiaæ dyskusje nie potrzebna jest tu wiedza radiokomunikacyjna a jedynie udzia³ w dyskusji poprzez stawianie pytañ i poszukiwania na nie odpowiedzi.Zadaniem forum jest m.in.zdobywanie i rozwijanie wiedzy w tym zakresie.Ma ono wiêc umo¿liwiæ nam rozwój tematyki i naukê z tej dziedziny oraz wzajemn± spo³eczno¶æ ludzi,którzy wspólnie podzielaj± ten rodzaj hobby.Proponuje wiêc zacz±æ dyskusje a moje pytania w temacie:Mam pytanie"maj± na celu pobudziæ Was do tej dyskusji...
U¿ytkownik
No forma w³a¶ciwa i mo¿liwo¶æ "wk³adania" filmów te¿ mi³a. No masz Leszku racjê ¿e do o¿ywienia potrzeba zaanga¿owania., ale to musi ju¿ ka¿dy oczekiwaæ od siebie a nie tylko czytaæ i cze¶æ..
Nowy u¿ytkownik
To nie jest forum tylko lista pobo¿nych ¿yczeñ :)
Wstêp tylko dla tych co maj± bilet (zarejestrowali siê) czyli wiêkszy bêdzie napis "brak nowych postów). Ciekawe tematy my¶la³em ¿e otworzê ale nie ma sensu by by³y choæ czê¶ci± lepu dla nowych uczestników forum. Szkoda wypocin wszystkich skoro s± niezauwa¿alne. Admin ¿e¶ siê spisa³. ¯enada.
Moderator
Moim zdaniem forum jest zbyt rozbudowane.Zlikwidowa³bym wszystkie zbêdne tematy nie zwi±zane z radiem CB a wiêc takie jak"Nasze hobby",temat KF,Przywitaj siê i inne po to aby forum by³o mniejsze ale za to tre¶ciwe.Jako moderator nie mam na to wp³ywu bo mam inne zadania na tym forum a wiêc moderujê wszystkie tematy i posty bez mo¿liwo¶ci usówania tematów.Praktyka pokazuje,¿e forum musi byæ otwarte dla osób niezarejestrowanych a wiêc osób czytaj±cych posty,które s± zamieszczane,gdy¿ to jest równie¿ reklam± forum,która ma zachêcaæ inne osoby do rejestracji na nim...